Zaman Loncası @ZamanAilesi
03 April, 10:02
Odessa MT2'nin acemi yönetim kadrosu nedeniyle Zaman Ailesi olarak sunucuyu tamamıyla bıraktığımızı duyurmak isteriz.
AxeTobbaco @AxeTobbaco
03 April, 11:48
Zaman Loncası isimli kullanıcının gönderisine yanıt olarak
Gm Axe Olarak acemi olduğumu kabul etmiyorum ama haklısınız yönetim çok acemiyceydi reklam adminlerine full yetki verip bana yetki vermezsen olacağı buydu :)
Zaman Loncası @ZamanAilesi
04 April, 12:00
AxeTobbaco isimli kullanıcının gönderisine yanıt olarak
Genel olarak söylüyoruz. Oyun içi sorunlarla ilgilenmek için Reklam Admin'i gelirse pek bir şey beklenmemek gerek. Hileleri, bugları ve bahsetmek istemediğimiz birkaç konulardan dolayı bırakmış bulunmaktayız. Başka sunucularda görüşmek üzere.
AxeTobbaco @AxeTobbaco
Öncelikler kadir abi seni gerçekten sever ve abimiz olarak görürüz olayın iç yüzüne inersek çok haklısın benim görevim gm likken reklam adminine her yetkiyi verip bana ban paneli bile verilmemesi ve benim bunu defalarca dile getirmem ve beni sürekli oyalamaları sonucu ben görevimi bıraktım ayrıca ben Reklam Adminin kendine hesap dizdiğini bu şekilde oyunda dengesizlik ve bana şikyet geldiğini belirttiğimde RA yı savundular ve proje ellerinde patladı proje güzeldi ama yönetim aşırı vasat ve amatördü başka güzel oyunlarda görüşmek üzere Kadir abi.
Zaman size uymazsa siz zamana uyun 👍🏻
12:05 AM - Apr 04, 2022
Zaman Loncası isimli kullanıcının gönderisine yanıt olarak
Bu gönderiye yalnızca AxeTobbaco tarafından bahsedilen kişiler yanıt verebilir.

Henüz yanıt yok

Bu gönderide henüz herhangi bir yanıt yok. AxeTobbaco tarafından yayımlanan bu gönderiye yanıt vermek için tıklayın.